Yoga retreat en meditatie in PortugalMeditatie balans stenenYoga in Portugal

Yogacursussen en meditatieweken in Portugal

Kleinschalige yogavakanties in Algarve

(Alegria Yogavakanties)

Compleet verzorgd & laagdrempelig. Verblijf in luxe villa in het oosten van de Algarve.

Onze yogavakanties zijn compleet verzorgd vanaf het moment dat je aankomt. Inclusief alle maaltijden & drankjes, twee excursies en een massage.

Yoga is voor iedereen, dus de yogavakanties van Alegria Yogavakanties ook! Omdat we geloven dat ontspannen beter gaat in een kleine groep, verwelkomen we maximaal zeven deelnemers.

Data 2024: 21 t/m 27 maart (al volgeboekt), 18 t/m 24 april (al volgeboekt), 5 t/m 11 mei, 26 mei t/m 1 juni, 26 september t/m 2 oktober (al volgeboekt).

Is de yogavakantie van je keuze al volgeboekt, stuur dan een mailtje om op de wachtlijst te komen.

Yogavakantie in de Algarve, Portugal

Groepsyogareis van 1 week. Inclusief overnachtingen, alle yogalessen, volpension, stiltewandeling, ontspanningsmassage, bezoek aan de leuke stad Tavira en luchthaventransfers op aangegeven tijden.

Bekijk de yogavakanties in Algarve

Self Love & Self Care Retreats, Women Only in de Algarve, Portugal

(Op reis met Lia)

Verzachten, vertragen, verstillen. Dit alles in een hele fijne lichte omgeving waarje je een prinses voelt. Uitzicht op zee en weer verbinden en voelen. Dit in combinatie met ademwerk, yoga, meditatie en een top host. Tijd voor jezelf om naar huis te gaan als de beste versie van jezelf. Opgeladen, stralend en sprankelend!

Privéretreat zodat jij ook echt centraal staat (maximaal 2 deelnemers, ook leuk voor vriendinnen).

Bekijk de retreats in 2023
Algarve: woensdag 25 t/m zondag 29 jan 2023
Algarve: woensdag 22 t/m zondag 26 feb 2023
Algarve: woensdag 8 t/m zondag 12 maart 2023

Self care retreat, Op Reis met Lia

Women Only, private retreat, max 2 deelnemers, eigen kamer met zeezicht, gezonde maaltijden en alle workshops zijn inclusief.

Bekijk retreats in Portugal

Meditatie- en natuurreis Azoren

(Azorenbeleving)

De Azoren... een eilandengroep in de Atlantische Oceaan, bestaande uit negen vulkanische eilanden.

De meditatie- en natuurreizen van Azorenbeleving gaan naar de eilanden São Miguel, Pico, Faial en São Jorge. Eilanden met een overweldigende natuur, die je gaat ervaren als je naar de mooiste (natuur)plekken wordt gebracht.

Reizen met o.a. meditatie, yoga, wandelen, bewustwording, energetische consulten, tijd voor jezelf, afgewisseld met verkenning en beleving van het eiland waarvoor jij kiest.

Je overnacht in huizen met uitzicht op de oceaan.

Meditatie- en natuurreis Azoren

Groepsreis 8-11 dagen. Inclusief accommodatie, bus/autotours, maaltijden, meditatie, stiltewandelingen en yoga. Groepsgrootte: 2-7 personen. Ook te boeken als privéreis.

Bekijk meditatie- en natuurreizen op Azoren

Yogaweek in de Alentejo, Zuid-Portugal

(Monte Maravilhas)

Een week ontspannen bezig zijn met lichaam en geest in het betoverende landschap van Monte Maravilhas.

Tijdens deze yogaweek beginnen we de dag met ademhalingsoefeningen, pranayama genoemd. Gedurende de dag doen we yoga- en meditatie oefeningen, afgewisseld met een verfrissende duik in het zwembad. De lessen worden zowel binnen als buiten gegeven.

Docent Atul Mulji is yogaleraar en masseur. In 1978 begon hij met het beoefenen van Yoga in India en is opgeleid aan het Internationale Sivananda Yoga Center. Hij heeft een yoga- en massage praktijk in Lissabon, Portugal.

Yogaweek in Alentejo, Monte Maravilhas

Groepsreis, 1 week, inclusief volpension en accommodatie (vakantiehuis, b&b of camping).

Bekijk de yogaweek in Alentejo

Wellness- en kuurreizen Algarve & Noord-Portugal

(Puur & Kuur)

Gun jezelf een welverdiende wellness-vakantie in de schitterende Algarve of aan de prachtige Costa Verde in Noord-Portugal.

Bijtanken, opladen en nieuwe energie opdoen! Bij Puur & Kuur vind je een ruim aanbod aan heerlijke wellnessreizen en kuurvakanties. Van korte wellness-break tot detox kuurweek.

Geniet van gezonde maaltijden, yogalessen, luxe wellness resorts, massages en nog veel meer.


Meer inspiratie voor jouw vakantie in Portugal

Regelmatig nieuwtjes ontvangen over vakantie in Portugal? Abonneer je dan op de inspiratiemail van Portugal vakantie .info:

E-boek 12 Mooiste bezienswaardigheden in  PortugalJa, ik wil graag tips. Stuur mij regelmatig inspiratie over vakantie in Portugal *
Als welkom krijg je het e-boek: de 12 mooiste bezienswaardigheden in Portugal
* Gratis inspiratiemail, verschijnt max 2x per maand. Wij respecteren jouw privacy.

Dit is ook interessant

Wil je zelf een complete vakantie samenstellen? Hier vind je alle bouwstenen voor een unieke, persoonlijke reis naar Portugal (via Portugal vakantie .info):

  • Vliegtickets naar PortugalVliegtickets Portugal Tips voor makkelijk en goedkoop boeken van vliegtickets naar Portugal.
  • Huurauto in PortugalAuto huren  Handige tips voor het zorgeloos huren van een auto in Portugal.
  • Mooie plekjes in PortugalToeristische info Mooie plekjes in Portugal, van noord tot zuid en op de eilanden Azoren en Madeira.  
  • Rondreis door PortugalRondreis PortugalMooie rondreizen door Portugal. Ideeën voor routes en kant-en-klare pakketreizen.