Meditatie balans stenenYoga in PortugalMeditatie balans stenen

Vogels spotten in Portugal - Vogelreizen

Vogelreis naar onontdekte Alentejo, Zuid-Portugal

(SNP Natuurreizen)

Vogelaar of liefhebber? Dan mag je de Portugese Alentejo zeker niet missen. Op een relatief kleine oppervlakte vind je hier veel verschillende vogels. Op het 20 hectare tellende landgoed waar je verblijft, zijn gedurende het jaar al meer dan 80 soorten te spotten. Maar dankzij de verschillende natuurreservaten in de buurt, blijft het daar niet bij.

Ontdek de vogelsoorten nabij de zandstranden, lagunes en duinen van het natuurgebied Lagoa de Santo Andre. Ga vogelen bij de kliffen van Sines en de slikken van de rivier de Sado. Ook de steppen van het Alentejaanse binnenland zijn de moeite van het bezoeken waard.

Tijdens deze vogelreis in de Alentejo ga je een aantal dagen zelf op stap. Op één dag ga je op onderzoek uit met de Nederlandse gastheer, zelf ook verwoed vogelaar.

Vogelreis Alentejo, Portugal

Vogels spotten in de Alentejo, individuele reis van 8 dagen, inclusief overnachtingen, 1x excursie met Nederlandse gids en uitgebreid infopakket. Exclusief maaltijden. Vlucht en autohuur zijn optioneel.

Bekijk de vogelreis in Portugal

Meer inspiratie voor jouw vakantie in Portugal

Regelmatig nieuwtjes ontvangen over vakantie in Portugal? Abonneer je dan op de inspiratiemail van Portugal vakantie .info:

E-boek 12 Mooiste bezienswaardigheden in  PortugalJa, ik wil graag tips. Stuur mij regelmatig inspiratie over vakantie in Portugal *
Als welkom krijg je het e-boek: de 12 mooiste bezienswaardigheden in Portugal
* Gratis inspiratiemail, verschijnt max 2x per maand. Wij respecteren jouw privacy.

Dit is ook interessant

Wil je zelf een complete vakantie samenstellen? Hier vind je alle bouwstenen voor een unieke, persoonlijke reis naar Portugal (via Portugal vakantie .info):

  • Vliegtickets naar PortugalVliegtickets Portugal Tips voor makkelijk en goedkoop boeken van vliegtickets naar Portugal.
  • Huurauto in PortugalAuto huren  Handige tips voor het zorgeloos huren van een auto in Portugal.
  • Mooie plekjes in PortugalToeristische info Mooie plekjes in Portugal, van noord tot zuid en op de eilanden Azoren en Madeira.  
  • Rondreis door PortugalRondreis PortugalMooie rondreizen door Portugal. Ideeën voor routes en kant-en-klare pakketreizen.