Pottenbakker in PortugalFotograaf in PortugalKwasten voor workshop in Portugal

Creatieve vakanties in Portugal (overig)

Theatervakantie in de Algarve

(Casal da Eira)

Een week lang acteren in de Algarve! Een theatercursus, in het voorjaar van 2023, waarin creativiteit, gezelligheid, ontdekken en ontspanning centraal staan.

Casal da Eira werkt tijdens deze bijzondere theatervakantie samen met de Nederlandse theatermaker Remy van Tilburg, die de begeleiding van de lessen zal verzorgen. Al improviserend of met tekst, ga je aan de slag met de prachtige omgeving als inspiratie of decor.

Zowel voor de beginnende als meer ervaren speler een unieke ervaring op een fantastische locatie.

Theatervakantie in de Algarve

Groepsreis van 1 week, inclusief accommodatie (b&b),  volpension en minimaal 20 uur theaterles door een professionele Nederlandse theaterdocent.

Bekijk de theatervakantie in de Algarve

Cursus glasbranden & -blazen voor beginners

(Creatieve vakantie in Portugal)

Cursusweek glasbranden/-blazen (11–18 maart 2023) voor beginners en gevorderden. Verblijf op prachtig privé-landgoed met alle voorzieningen, slaapkamers met eigen badkamer, terrassen, groot zwembad, weids uitzicht met de oceaan aan de horizon.

Volledig verzorgd, inclusief cursus en materiaal vanaf € 995 p.p.

Cursus glas branden en blazen in Portugal

Cursusweek van 8 dagen, inclusief verblijf en volpension.

Bekijk de cursus glasbranden & -blazen

Meer inspiratie voor jouw vakantie in Portugal

Regelmatig nieuwtjes ontvangen over vakantie in Portugal? Abonneer je dan op de inspiratiemail van Portugal vakantie .info:

E-boek 12 Mooiste bezienswaardigheden in  PortugalJa, ik wil graag tips. Stuur mij regelmatig inspiratie over vakantie in Portugal *
Als welkom krijg je het e-boek: de 12 mooiste bezienswaardigheden in Portugal
* Gratis inspiratiemail, verschijnt max 2x per maand. Wij respecteren jouw privacy.

Dit is ook interessant

Wil je zelf een complete vakantie samenstellen? Hier vind je alle bouwstenen voor een unieke, persoonlijke reis naar Portugal (via Portugal vakantie .info):

  • Vliegtickets naar PortugalVliegtickets Portugal Tips voor makkelijk en goedkoop boeken van vliegtickets naar Portugal.
  • Huurauto in PortugalAuto huren  Handige tips voor het zorgeloos huren van een auto in Portugal.
  • Mooie plekjes in PortugalToeristische info Mooie plekjes in Portugal, van noord tot zuid en op de eilanden Azoren en Madeira.  
  • Rondreis door PortugalRondreis PortugalMooie rondreizen door Portugal. Ideeën voor routes en kant-en-klare pakketreizen.