Luxe safaritentBoomhut in PortugalGlamping bell tent

Glamping in Portugal - glamoreus camping

Glamping bij Nederlanders en Belgen in Portugal

(Gastvrij Portugal)

Glamping: relaxed kamperen in een luxe, ingerichte tent, pipowagen, yurt, boomhut of lodge. Meestal met opgemaakte, echte bedden, een keukentje en houten vloer. En soms zelfs zo luxe, dat je beschikt over eigen sanitair. Je geniet van het buiten zijn, maar dan zonder de ongemakken van 'echt' kamperen.

De poplariteit van glamping is de laatste jaren enorm gegroeid, ook in Portugal. Op Gastvrij Portugal vind je de leukste adresjes voor glamping, glamorous camping.


Happy Days Safari Lodge, glamping in de vrije natuur

(via Gastvrij Portugal)

Heerlijk genieten in de vrije natuur en bergen van de Oost-Algarve, alsof je alleen op de wereld bent. En toch ontbreekt het jullie niet aan luxe, want je beschikt over een eigen zwembad, fijne keuken, hot tub en privé-sanitair. Bij Happy Days Safari Lodge kom je zeker weten ultiem tot rust...

Wil je erop uit, dan bereik je de kust van de Oost-Algarve met een klein half uurtje rijden. En ook voor cultuurliefhebbers en avonturiers is er genoeg te doen. Deze glamping van Nederlandse eigenaren is adults only (21+).


Casa Fontelheira, kleinschalig vakantieresort in Noord-Portugal

(via Gastvrij Portugal)

Casa Fontelheira is een kleinschalig vakantieresort in het prachtige noorden van Portugal. Hier vier je vakantie in één van de acht luxe safaritenten van de verzorgde glamping. Alle tenten hebben eigen sanitair. Of slaap je liever in een van de twee vakantiehuizen?

Op deze plek van de Nederlandse Elisa en Max is er veel speciale aandacht voor de kinderen. 


Meer inspiratie voor jouw vakantie in Portugal

Regelmatig nieuwtjes ontvangen over vakantie in Portugal? Abonneer je dan op de inspiratiemail van Portugal vakantie .info:

E-boek 12 Mooiste bezienswaardigheden in  PortugalJa, ik wil graag tips. Stuur mij regelmatig inspiratie over vakantie in Portugal *
Als welkom krijg je het e-boek: de 12 mooiste bezienswaardigheden in Portugal
* Gratis inspiratiemail, verschijnt max 2x per maand. Wij respecteren jouw privacy.

Dit is ook interessant

Wil je zelf een complete vakantie samenstellen? Hier vind je alle bouwstenen voor een unieke, persoonlijke reis naar Portugal (via Portugal vakantie .info):

  • Vliegtickets naar PortugalVliegtickets Portugal Tips voor makkelijk en goedkoop boeken van vliegtickets naar Portugal.
  • Huurauto in PortugalAuto huren  Handige tips voor het zorgeloos huren van een auto in Portugal.
  • Mooie plekjes in PortugalToeristische info Mooie plekjes in Portugal, van noord tot zuid en op de eilanden Azoren en Madeira.  
  • Rondreis door PortugalRondreis PortugalMooie rondreizen door Portugal. Ideeën voor routes en kant-en-klare pakketreizen.