Fietsvakantie PortugalWandelvakantie PortugalYogavakantie Portugal

Disclaimer Bijzonder Portugal

Bijzonder Portugal bevat informatie over, en links naar websites van, private en commerciële aanbieders van vakanties in Portugal. De informatie wordt uitsluitend aangeboden voor het gemak van de gebruikers van deze website. Bijzonder Portugal heeft geen bemiddelende functie in het verkopen van vakanties. Iedere transactie betreffende een vakantie is dan ook een zaak tussen reisaanbieder en vakantieganger. Tevens is opname op deze website nadrukkelijk niet bedoeld om een bepaalde mate van kwaliteit van de vakanties te suggereren.

Kortom, vermeldingen op Bijzonder Portugal kun je vergelijken met advertenties in de krant, of op het prikbord in een supermarkt.

Bijzonder Portugal besteedt veel zorg aan de juistheid van de gegevens op deze website. Desondanks kan Bijzonder Portugal de juistheid en volledigheid van de informatie niet garanderen, omdat zij afhankelijk is van de gegevensverstrekking door organisatoren van de vakanties. Derhalve kan Bijzonder Portugal niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden.

Bijzonder Portugal heeft geen controle over de juistheid en het actueel zijn van de websites waarnaar is gelinkt. Zij distantieert zich dan ook van de inhoud van de sites waarheen vanaf deze site links zijn gelegd. Tevens is zij niet aansprakelijk voor schade volgend uit het gebruik van de op Bijzonder Portugal gemelde links.

Meer inspiratie voor jouw vakantie in Portugal

Regelmatig nieuwtjes ontvangen over vakantie in Portugal? Abonneer je dan op de inspiratiemail van Portugal vakantie .info:

E-boek 12 Mooiste bezienswaardigheden in  PortugalJa, ik wil graag tips. Stuur mij regelmatig inspiratie over vakantie in Portugal *
Als welkom krijg je het e-boek: de 12 mooiste bezienswaardigheden in Portugal
* Gratis inspiratiemail, verschijnt max 2x per maand. Wij respecteren jouw privacy.

Partners van Bijzonder Portugal

  • Portugal vakantie .info Portugal vakantie .infoOnafhankelijke reisgids met lekker veel informatie over Portugal. Met de mooiste plekjes, een uitgebreid overzicht van reizen via de diverse reisbureaus, routes voor een bijzondere rondreis, fijne logeeradresjes en meer.   
  • Gastvrij Portugal Gastvrij Portugal Op zoek naar een vakantie-accommodatie met rust en ruimte? Op Gastvrij Portugal vind je dat authentieke Portugese vakantiehuis, die camping onder de olijfbomen, bijzondere B&B, weelderige hotelkamer of luxe pousada.
  • Portugal vakantie inspiratie Portugal vakantie Inspiratie Op Portugal vakantie inspiratie vind je de mooiste websites over vakantie in Portugal bij elkaar. Startpunt voor iedereen die lekker veel tips en inspiratie wil over vakantie vieren in Portugal.