Retraite in Portugal

Tip: Wellness Portugal: heerlijk luxe wellness reizen vind je bij Puur & Kuur
Retraite in de Algarve bij ezelcentrum Donkeymotion

Feel Good vakantie in de Algarve, in je eentje maar niet alleen
(DonkEyMOTION)

Wil je er even uit? Even niets aan je hoofd en afstand nemen? Dan is een verblijf op onze quinta de juiste plek voor je. Onbezorgd, comfortabel en veilig. In je eentje, maar niet alleen. Nieuwe ervaringen en nieuwe energie opdoen.

Onze activiteiten kunnen een prettige structuur bieden. Of je trekt er zelf op uit. Natuur, dieren, stilte, zon, strand, wandelen of luieren aan het zwembad. Kleurrijk Portugees dorpje op loopafstand, persoonlijke en warme aandacht heel dichtbij. Met jouw boeking steun je ook nog ons ezelcentrum. Feel Good vakantie...

Individuele retraite of groepreis op maat. Incl. verblijf in quinta of appartement, transfers van en naar de luchthaven Faro, welkomstdiner of -lunch. 6 dagen v.a. € 595 of andere verblijfsduur in overleg.
[ Meer informatie over een retraite bij DonkEyMOTION ] [ E-mail ]
Portugal retraite met Tugar

Retraites op de mooiste plekjes in Portugal
(Tugar)

Ben je op zoek naar een mooie plek waar je omgeven wordt door een rijke natuur en verblijft op de meest bijzondere locaties? Voor een rustige week, een meditatie of een intensieve workshop? Waar je je over kan geven aan een innerlijk avontuur? Tugar weet de mooiste, afgelegen plekken die ideaal zijn om een paar dagen te verblijven, alleen of met een groep. In authentieke boerderijen of op verschillende locaties in bijna vergeten dorpjes.

Laat weten waar je naar op zoek bent. Tugar neemt graag de uitdaging aan om een unieke, op maat geschreven locatie voor je retraite te vinden. Ook regelen we alle logistiek.

Individuele retraite of groepreis op maat.
[ Meer informatie over een retraite met Tugar ]
Inspiratieweek in Portugal

Individuele retraiteweek in de Algarve, Portugal
(I-Opener, Ruimte & Perspectief)

Een prachtige locatie vlakbij zee, met wijds uitzicht op de Atlantische Oceaan. Alle ruimte voor rust en bezinning en tijd voor jezelf. De week is bedoeld voor een ieder die behoefte heeft uit de drukte van alle dag te stappen, in alle rust tot zichzelf te komen en graag een week aandacht voor zichzelf wil hebben. Het programma draagt de titel Ruimte. Er is ruimte voor reflectie, biografisch werken, creatieve- en stemexpressie en bezinning in de natuur. En er is letterlijk ruimte, want de locatie bevindt zich in een prachtig gebied, weg van het massatoerisme, in zuidwest Algarve. De week wordt georganiseerd door I-Opener i.s.m. Portugal-collega’s. Samen met Jolanda bepreek je de invulling van deze week.

Voor meer informatie, neem contact op met Jolanda Boomsma, via mail: jolandaportugal@gmail.com of bel (0031) 06-21283585 / 00351-912405320. Je bent van harte welkom.

Individuele retraiteweek, inclusief overnachtingen in 2-persoons appartement in Burgau. Prijs vanaf: € 849,- excl. btw.
[ Meer informatie over deze retraite in Algarve, Portugal ] [ E-mail ]
Rustgevende vakantie in Portugal

Meer Portugal vakantieinfo:

Hotels, B&B, campings en vakantiehuizen in Portugal
Gastvrij Portugal: authentieke en
sfeervolle hotels, bed & breakfast,
campings en vakantiehuizen

Vakanties in Portugal, reistips, toeristische info, vliegtickets en autohuur
Portugal vakantie .info:
vakanties, reistips, toeristische
info, vliegtickets, autohuur

Portugal vakantie inspiratie
Portugal vakantie inspiratie:
de beste websites over
vakantie in Portugal