Coaching tijdens je vakantie in Portugal

Tip: Wellness Portugal: heerlijk luxe wellness reizen vind je bij Puur & Kuur
Bezinningsweken en wandelcoaching in Portugal

Bezinningsweken en wandelcoaching
(Innersteps)
Innersteps biedt bijzondere bezinningsweken aan op prachtige lokaties in het zuiden van Portugal.
De inspirerende programma's bieden de mogelijkheid om eens heerlijk uit te rusten en daarnaast op een ongedwongen wijze te werken aan de vragen die je bezighouden. Dat doe je al wandelend door de prachtige Portugese natuur onder begeleiding van wandelcoach Nanette Kant.

Wandelcoachtraject, 1 week, inclusief verblijf in B&B/hotel/pension, € 390.
[ Website van Innersteps ]
Loopbaancoaching, Algarve, Portugal

Outplacement, Bezinning & Coachingsreizen in de Algarve
(I-Opener, Inzicht en Perspectief)
Jolanda Boomsma biedt begeleidingstrajecten mét individuele coachingsreizen in de veelzijdige natuur van de Zuidwest-Algarve. Voor werknemers die weer kansen willen zien na o.a. ontslag, burn-out, vaststellingsovereenkomst. Voor onderwijzend personeel en dienstverleners, die verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen welzijn en werkplezier. Zij willen het beste blijven geven aan anderen, vanuit hun natuurlijke kracht. Werkend in en met de natuur, vergroot je jouw zelfinzicht, vertrouwen én je verruimt je blik op jouw behoefte en mogelijkheden.

Voor bewuste ondernemers, die zichzelf en hun bedrijf gezond willen houden, verzorgt Jolanda bezinningsreizen. Reflectie, evaluatie, ontspanning, inspiratie en koersbepaling zijn o.a. ingrediënten van deze week. Oog voor jezelf als ondernemer en focus op persoonlijke én professionele koers staan centraal.

Coachingsweek, incl. opdrachten, procesbegeleiding, follow up, accommodatie én autohuur. U boekt zelf uw vliegreis. Prijs v.a. € 1.970,- excl. btw. Verlenging verblijfsduur is altijd mogelijk.
(Trajecten worden veelal vergoed door de werkgever; informeer bij de P &O-afdeling of uw leidinggevende.)
[ Website van I-Opener ] [ E-mail ]
Coaching op vakantie in Portugal

Volg vreugdevol je authentieke pad
(The Art of Joy)
Vanuit onze B&B The Art of Joy in de Algarve begeleiden wij je bij bewustwording en zelfsturing. Zodat jij jouw authentieke weg volgt en datgene doet waar je droom en passie ligt. Zodat je doet waarvan je voluit geniet: The Art of Joy.

De B&B ligt in het subtropische landschap van de Serra de Monchique met prachtige wandelpaden. Onze uiterst rustige casa heeft een jacuzzi en zwembad.

Het aanbod van The Art of Joy bestaat uit wandelcoachsessies, consulten (handlezen, tarot, astrologie, massage, intervisie) en (yoga) wandelweken. Verder organiseren we dit jaar losse ademmeditaties volgens de Wim Hof methode, plus volledige wandelweken met yoga en de ademmeditaties.

Een week Wandelen, Yoga en op Adem komen, 8 dagen, incl. verblijf, volpension, meditaties en wandeling, prijs: v.a. € 590 pp (bij verblijf in 2p-kamer). Alle andere vakanties op maat. [ Website van The Art of Joy ] [ E-mail ]
Personal coaching op Monte do Peral, Alentejo Portugal

Personal coaching: in dialoog met jezelf
(Jos Dams - Monte do Peral)
Monte do Peral, gelegen in het weidse en vredige Alentejaanse landschap is een geschikte locatie voor bezinning en meditatie.

De rustgevende werking van de omgeving maakt dat je de hectiek van alledag snel achter je laat. Er ontstaat ruimte om je te focussen op wat je werkelijk bezighoudt: levensvragen, verliesverwerking, nieuwe richting in leven, werk, relatie.

Je kunt hierin je laten bijstaan door een professionele coach. Reflectie, emotie en loslaten. Vertragen, de stilte vinden en je innerlijke kracht aanboren. Eerlijk zijn, je gevoel volgen en de dialoog opzoeken. Het zijn die aspecten waarmee de coaching wordt vormgegeven.

Individuele personal coaching. Per sessie van anderhalf uur: € 45.
[ Alle coachingsmogelijkheden Monte do Peral ] [ E-mail ]
Paarden themaweken in Algarve

Coaching met paarden of ezels
(Paardners)

Paarden zijn zeer sensitieve dieren. Ze voelen jouw stemming van dat moment feilloos aan. Je zult verrassende nieuwe dingen ontdekken over jezelf.

Voor de vakantiesfeer maak je tijdens deze coachingweek ook een keuze uit het aanbod activiteiten. Mooie wandelingen met Inge als privé-gids, paardrijden of een koetsentocht met Nell, of bezoek de mooie plekjes van de Algarve per 4x4. Wij gaan graag met je mee op deze ontdekkingstocht. Strand, uit eten gaan of een fijne massage zijn ook mogelijkheden.

Dit alles maakt dat je even los bent van je “eigen” leven thuis. Je kunt even afstand nemen en beschouwend kijken naar jezelf en het leven waarvan jij deel uitmaakt. Hoe je er in staat en hoe je verder wilt.

Individuele coachingsvakantie van 6 dagen, incl. overnachtingen, transfer van/naar vliegveld, welkomsdiner of -lunch, coaching en een aantal activiteiten. Prijs: v.a. € 595 p.p. [ Meer info over coaching met paarden bij Paardners ] [ E-mail ]
Reflectieweek in de Algarve

Reflectieweek in de Algarve
(DAM Training)

Stap voor stap meer inzicht in wie je bent (identiteit) en wat je wilt (doelen). Echt eerlijk zijn tegen jezelf. Opladen en tegelijkertijd jouw zelfkennis verrijken.

De reflectieweek is een ideale mix van inspanning en ontspanning. In het hart van de Algarve ben je er echt even helemaal uit.

Individuele vakantie van 1 week, incl. verblijf (B&B) en volpension.
Prijs: v.a. € 1.395 p.p. [ Meer info over de reflectieweek ] [ E-mail ]
Reflectieweek in de Algarve

Privé-retreat in de Algarve
(Van Stress Naar Succes)

Te druk in Nederland? Ben je gestrest? Zin in de rust van Portugal? Als je door blijft gaan, loopt je batterij langzaam leeg. Je lichaam en je sociale leven lijden er nu al onder.

De drukte zit niet in Nederland, maar in jou. De coaching sessies leren je stress te gebruiken voor succes. Al wandelend in de Portugese zon, leer je je energielek dichten. Met een volle batterij ga je weer naar huis.

Individuele vakantie van 1 week, incl. half pension. Prijs: € 750 p.p.
[ Meer info over deze privé-retreat in de Algarve ] [ E-mail ]
Coaching tijdens vakantie in Portugal

Meer Portugal vakantieinfo:

Hotels, B&B, campings en vakantiehuizen in Portugal
Gastvrij Portugal: authentieke en
sfeervolle hotels, bed & breakfast,
campings en vakantiehuizen

Vakanties in Portugal, reistips, toeristische info, vliegtickets en autohuur
Portugal vakantie .info:
vakanties, reistips, toeristische
info, vliegtickets, autohuur

Portugal vakantie inspiratie
Portugal vakantie inspiratie:
de beste websites over
vakantie in Portugal