Gezondheidsvakanties in Portugal, overige rubrieken

Tip: Wellness Portugal: heerlijk luxe wellness reizen vind je bij Puur & Kuur
All-inclusive verwenweek Algarve

All-inclusive verwenweek in de Algarve
(Pure body Healthy mind)

Kom heerlijk bij ons genieten van een all-inclusive verwenweek in hartje Algarve. Alles voor je laten regelen, maar zelf de regie houden? Genieten van rust, lekker eten, aangename temperaturen, massages, wandelingen, meditatie, gezellige stadjes en eindelijk toekomen aan jezelf? Wil je er op uit? Wil je een dagje niets? Vroeg op of juist lekker uitslapen? Alles kan en niets moet! Het is jouw week en jij bepaalt wat jij nodig hebt of prettig vindt.

Individuele verwenweek met verblijf in B&B. All-inclusive, ook alle activiteiten en vervoer ter plaatse, 1 week: € 749/persoon.
[ Meer info all-inclusive verwenweek ] [ E-mail ]
Handlezen en wandelweek in de Algarve

Handlezen en wandelweek in de Algarve
(Art of Joy)

“Het leven heb je in eigen hand”. Als je vandaag je leven verandert, kun je dit op den duur in de handlijnen terugzien. Wat is meer inspirerend dan handen leren lezen en te werken aan eigen thema’s?

Doel van de Handleescursus
Een introductie van het handlezen en spelenderwijs kennis maken met wat handvormen, vingers, kootjes, heuvels en handlijnen vertellen over iemands karakter, kwaliteiten, blokkades, passies, levensloop. Na de les gaan we in stilte aan de wandel door diverse landschappen in West-Algarve.

Datum: 2 tot 9 juni 2017.

Groepsreis, 1 week, inclusief accommodatie, ontbijt, lunchpakket, drie diners, vijf handleeslessen, vijf themawandelingen door prachtige natuur.
Prijs: € 780 euro p.p., € 90 korting o.b.v. een gedeelde 2-persoonskamer
[ Meer info over de Handlezen en wandelweek ] [ E-mail ]
All-inclusive verwenweek Algarve

Spirituele avonturenreis naar de Azoren
(Zelfbalans)

Tijdens deze reis gaan we de helende werking ervaren van de ongerepte natuur van het vulkanische gebied van de Azoren. Hans Balans en Cecile Vloet nemen jullie mee op avontuur naar mooie plekken in de natuur.

Deze week is voor jou, bedoeld voor persoonlijke ontwikkeling, healing en verdieping. We zijn daar actief bezig met wandelen, zwemmen en koken, afgewisseld met interne reizen in meditaties, workshops, ademhalingtechnieken, visualisatie, healing en lichtwerk.

Zwemmen met dolfijnen, speciale dagtrip!

Groepsreis, 1 week, inclusief overnachtingen (vakantiehuis) en huurauto. Prijs: € 844/persoon. [ Meer info spirituele groepsreis Azoren ]
Tarot wandelweek in de Algarve

Tarot-wandelweek in de Algarve
(Art of Joy)

Een gift aan jezelf: spelenderwijs de Crowley tarotkaarten leren kennen, ze leggen en interpreteren, verbanden leggen, wandelen en werken aan je eigen thema's.

Een week vol lol en verdieping: de Tarotwandelweek van 22 tot en met 29 maart 2017. Ontdekken is het motto. Daarna genieten we van diverse prachtige wandelingen in de rijke natuur van Zuid-Westelijk Algarve met een persoonlijk thema, voortkomend uit de tarotkaarten. De combinatie met wandelen maakt dat u, naast praktijkgericht leren, ook inspiratie haalt uit de natuur.

Groepsreis, 1 week inclusief accommodatie en cursus: € 690-780.
[ Meer info over de Tarotwandelweek ] [ E-mail ]
Gezondheidsvakanties in Portugal

Meer Portugal vakantieinfo:

Hotels, B&B, campings en vakantiehuizen in Portugal
Gastvrij Portugal: authentieke en
sfeervolle hotels, bed & breakfast,
campings en vakantiehuizen

Vakanties in Portugal, reistips, toeristische info, vliegtickets en autohuur
Portugal vakantie .info:
vakanties, reistips, toeristische
info, vliegtickets, autohuur

Portugal vakantie inspiratie
Portugal vakantie inspiratie:
de beste websites over
vakantie in Portugal